Master Data Specialist (MDS)

Kyocera Senco wil haar toppositie in de markt verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met passie voor onze producten én met ambitie voor groei en ontwikkeling. Binnen ons hoofdkantoor in Lelystad hebben wij een fulltime vacature voor een master data specialist (MDS). 

De functie Als Master Data Specialist krijg je bij Kyocera Senco veel verantwoordelijkheid. Er is een grote rol voor je weggelegd met jouw bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van onze data architectuur en het beheer van de relevante klant, - leverancier, - en productdata stromen. Jouw doel als zijnde de spil in onze organisatie is om bij te dragen aan de tevredenheid van onze klanten en omzet en groei van ons bedrijf. Op dit moment bereiden wij een upgrade voor naar SAP S/4 HANA wat de nieuwe standaard gaat worden voor SAP. Je gaat een grote rol spelen in deze upgrade voor wat de master data betreft. Een uitgelezen kans om je hierin vanaf het begin te bekwamen.

Een functie met brede verantwoordelijkheid, waar je de ruimte krijgt voor nieuwe ideeën voor de dagelijkse processen en waar zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd worden. Aangezien onze productdata in al onze (op dit moment 9) bedrijven in 7 landen gebruikt wordt, speel je een zeer centrale rol binnen onze organisatie. Een uitgelezen kans om veel te leren over ons bedrijf met ruim 40.000 klanten en meer dan 130.000 producten.

De werkzaamheden zijn onder andere:

  • Zelfstandig onderhouden van contacten met stakeholders; product management, inkoop & verkoop, over tijdige opvolging en juiste vastlegging onze systemen.
  • Volledig, tijdig en correct vastleggen van artikelstamgegevens in SAP, met behulp van de nodige upload tools.
  • Verlenen van specialistische ondersteuning t.a.v. de reguliere processen en nieuwe business initiatieven, zoals bijv. S/4 hana.
  • Fungeren als sparring partner voor het management betreffende de productdata.
  • Analyseren van data en ondersteuning bieden bij het opstellen van de benodigde KPI’s om onze strategie te borgen.

Kennis en kunde

  • Afgeronde opleiding min. MBO-niveau 4, enige jaren werkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is noodzakelijk
  • Uitstekende kennis van Excel voor het opstellen van een analyse / rapportage.
  • SAP ervaring is een pré
  • Cijfermatig – analytisch - accuraat & persoonlijk krachtig

 

Wij zoeken naar kandidaten met ervaring in Databeheer. Heb je nog geen ervaring maar ben je krachtig, kan je helder / sterk communiceren op verschillende niveaus, beschik je over eigenaarschap en betrokkenheid en heb je affiniteit automatiseringssystemen? Ook dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren. Wij zijn bereid je dan verder te bekwamen in het vakgebied van MDS.

Waarom werken bij Kyocera Senco Wij bieden een goed marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Bovendien beschikken wij over een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering en bijdrage aan je pensioenopbouw.

Ben je enthousiast?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Albert van Reusel, Manager Business Applications, telefoon 06 51 99 96 27. Je CV met begeleidende motivatie ontvangen wij graag per mail op HR@Kyocera-senco.eu.

PDF VERSIE